Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 18

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 35

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 36

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 37

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 38

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/maincore.php on line 39
Tajomstvo - The Secret - odhalte ho - lnky: Ako používam tajomstvo

Prihlsenie

Meno

Heslo



Nie ste lenom?
Kliknite sem
a zaregistrujte sa.

Zabudli ste heslo?
Pre zskanie novho
Kliknite sem.

Spriaznené stránky





Kto je online

Len KA19 tyzdne
zubrienka82120 tyzdne
brumslik212 tyzdne
speedeveve214 tyzdne
ja009215 tyzdne
pepko143216 tyzdne
libra4po258 tyzdne
Olga288 tyzdne
sjuro318 tyzdne
ZuzanaV331 tyzdne

Anketa

Máte ciel na tento rok?







Muste by prihlsen, aby ste mohli hlasova.

Najnovie video


Shoutbox

Muste by prihlsen, aby ste mohli prida sprvu.

11.05. 13:10
Prosim napiste mi ti ktorym sa podarilo získať konkretnu osobu., ex alebo tak.. je vas tu vela tak prosim napiste mi do sprav..dakujem

04.04. 17:48
A zaslúžim si len to najlepšie flower

04.04. 17:47
Moje dni sú od objavenia Tajomstva úžasné a plné lásky. Stačilo na to len jedno jediné...prosté a zároveň zložité... Naučiť sa milovať samú seba a prijať sa taká, aká som. Áno, som hodnotný človek!

27.02. 23:22
Lucinecka co potrebuejes praynapis

20.02. 10:21
Čaute, potrebovala by som s niečim poradiř Smileozvite sa do SS

Archv shoutboxu

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/articles.php on line 39

Ako používam tajomstvo

Tak cicky a kocúrikovia, rozhodol som sa že vám napíšem ako také tajomstvo vnímam ja, čo som sa naučil, alebo skôr ako sa cítiť dobre aby ste priťahovali len veci ktoré vám prinášajú radosť :). Takže najprv ako si navodiť pocit radosti:

1. Ako sa zbaviť starostí:

Netrápte sa minulosťou tú nezmeníte, netrápte sa budúcnosťou, tá sa ešte nestala, venujte sa dnešku. Čo máte urobiť dnes, nie zajtra.
Uvedomte si čo najhoršie sa môže stať. Prijmite tú skutočnosť, teraz máte pocit že už to je, nemáte čo stratiť, uvoľníte sa. Prestanete sa trápiť nad tým čo sa môže stať. Teraz pracujte na vylepšení tejto reality, ako jej predísť, čo môžete preto urobiť? Zhromaždite fakty a potom sa rozhodnite.
Čo sú vaše problémy v porovnaní s problémami detí v Afrike, nevedomími ľuďmi... Myslite objektívne, nech vás neovplyvňujú city.
Zamestnajte sa niečím, napríklad riešením týchto situácií a nie starosťami. Väčšinou to nikdy nie je tak zlé ako predpovedáte. Záleží na vašom pohľade na situáciu, nie na situácii, poučte sa z nej.
Ak sa budete utápať v sebaľútosti každý sa vám bude vyhýbať.
Ak ste veriaci, stačí ak všetky starosti odovzdáte Bohu, to je nesmierne oslobodzujúce.

2. Ako sa zbaviť depresie:

Rozmýšľajte nad tým ako môžete pomôcť inému človeku, nezištne. Tým prestanete myslieť na svoje starosti a budete mať zo seba obrovsky dobrý pocit, budete oveľa šťastnejší. Prestaňte s tým ja malý, úbohý! Ste jedinečný, len o tom ešte nie ste presvedčený. Tak si dokážte že viete druhým pomôcť a byť užitočným. Aj keby ste sa nevedeli vôbec hýbať, už len tým že sa budete na druhých ľudí usmievať vlejete im do srdca lásku a novú nádej že keď ste na tom vy tak zle a usmievate sa oni sa môžu zblázniť od šťastia...

3. Ako sa zbaviť hnevu:

Pozerajte sa ne veci očami druhého človeka. Prečo vám to daná osoba urobila? Čo by ste urobili vy na jej mieste s tými istými vedomosťami čo má ona/on?, Vy ste nikdy nikomu neublížili? Ak sa tou udalosťou budete trápiť, čo tým vyriešite? Ubližujete jedine sebe týmito myšlienkami, nemá zmysel trápiť sa pre niekoho iného, on sám si tým ubližuje. Kto chce byť priateľ zlého človeka?, Iba zlý ľudia. Bude teda tá osoba šťastná? Vy nie ste o nič lepší a ak áno, boli ste taký vždy, skrátka ten druhý človek ešte nie je na takej duchovnej úrovni, dajte mu čas, pomôžte mu v tom.

4. Ako sa zbaviť závisti:

Nič na tomto svete nie je vaše a zároveň všetko vlastníte. Všetko je to iba vo vašom myslení. Keď má niekto nejakú super vec, ktorú by ste aj vy chceli, no a čo, aj vy raz takú budete mať. Ľudia si kupujú pekné veci hlavne kvôly iným ľuďom, preto ich úprimne pochváľte, budete mať zo seba dobrý pocit a ten druhý človek vás bude mať radšej. Aj tak tu nebudete večne tak čo stresujete, tešte sa že má iný radosť, nasávajte ju. Vy máte iné kvality, len ich musíte objaviť ak ich nevidíte.

Ako náhle sa zbavíte týchto rôznych vnútorných bojov, predsudkov a neduhov, tajomstvo začne pôsobiť, ide o to aby ste sa neustále cítili dobre, aby ste v sebe cítili lásku. Je to ako s jedlom, keď máte zanesený organizmus, ťažko budete prijímať jeho výživné látky, najprv musí ísť ,,bodrel,, von.

Ako používam tajomstvo:

Podľa mňa je úplný základ naučiť sa vnímať svoje inštinkty, pocity. Skrátka keď vás to niekam ťahá choďte si za tým, ak nie ruky preč od toho.

Napríklad dnes sa mi stala taká situácia: kamarátka, volajme ju Hanka sa správala pre mňa dosť čudne, nikto by si to podľa mňa nevšimol, alebo by tomu nevenoval pozornosť, len ja som dal na svoje pocity a vravím si Hanka má pochybnosti o tom že stojím o jej priateľstvo, dnes som jej teda napísal ako to skutočne je, skratka som sa jej otvoril. Dozvedel som sa že je na tom tak zle, že po nociach plakala vraj už nemá žiadnych priateľov a pritom je to v pohode, krásna baba. Bola nesmierne šťastná že som jej to povedal.

Taktiež keď vidíte niekoho samého, zavolajte ho k sebe, bude rád, rada. A naopak, keď ste vy samy, nečakajte, chopte sa iniciatívy, ukážte ľuďom že máte o nich záujem. A vyhoďte si z hlavy že by o to nestáli, ak sa zaujímate o druhých ľudí a nie len o seba budú vás mať radi.
Jednoducho dávajte ľuďom toľko lásky koľko len môžete a verte mi môžete veľmi veľa. A hlavne ich podporujte, neverili by ste koľko šikovných, krásnych ľudí je bez sebavedomia. Ľudia si nenormálne neveria, prosím podporujte ich, do toho, potrebujú to. Nikdy to nebudete robiť zadarmo, zakaždým budete mať zo seba tak dobrý pocit, že by ste za to aj platili. Ale neočakávajte vďačnosť, áno dostane sa vám aj tej, ale neočakávajte ju. Vy ste tiež neni zrovna stelesnenie vďačnosti, ale snažte sa o to :).

Energia

Na toto všetko potrebujete veľa energie, budem úprimný je potrebné aby z vás presakovala. Ako na to:

1. Oddychujte, keď môžete, napríklad si na 10 min. zdriemnite.
2. Je dôležité aby ste sa nenudili, preto sa snažte svoju prácu nejako spríjemniť, napríklad súťažte sám so sebou.
3. Nezaoberajte sa nedostatkami druhého, ani vy nie ste dokonalý. (ani ja :))
4. Problémy riešte ihneď inak na ne budete myslieť a to vás emocionálne vyčerpá, veď prečo asi nie ste unavený pri pokeci s nejakým dobrým priateľom, ale ste unavený pri rozhovore s nejakým nudným típkom.
5. Hovorte o veciach za ktoré ste vďačný.
6. Dajte si red bull. (ale nie, to je iba fórik :D)

No a ako náhle sa budete cítiť skvele, bezstarostne, šťastne, budete plný lásky, ČO SI MYSLÍTE ŽE BUDETE PRIŤAHOVAŤ?

A ako sa cítim ja teraz?, báječne, asi tak že keby všetko čo chcem a nedostanem to, aj tak som šťastný. Zisťujem že som vlastne rád že som to nedostal vtedy, myslím že by som na to nebol pripravený a neurobilo by mi to takú radosť ako teraz. Myslím si že okolnosti sa neustále menia tak aby sa zo mňa stával stále lepší a lepší človek, preto som vďačný aj za tie zlé veci a s odstupom času zisťujem že mi to vlastne pomohlo, všetko sa deje v môj prospech, je to krása žiť s týmto vedomím.

Ak sa vám deje niečo zlé, je to preto že sa vám vaše podvedomie snaží povedať aby ste to zmenili, to nie je správna cesta, tak už prestaňte lipnúť na veciach, ktoré vám nerobia radosť, puste ich preč a ak sa to nedá, smejte sa z nej, súťažte s ňou, alebo čokoľvek len nie byť znechutený, možno ste tu preto aby ste iným pomohli a preto musíte prekonať túto skúsenosť, teraz je to lepšie, že :)

No a veľmi pomáha keď si nájdete cez deň niekedy čas a skúsite trošku vizualizovať, meditovať...

Prajem vám nech žijete energický, naplnení, šťastný život :)

· Pridal pepko143 da 10.12.2009· 16 Komentrov · 7435 Pretan · Vytlai

Komentre

#1 | Maria Sajdikova da 10.12.2009
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Ďakujem, si perfiš.
Všetko potrebné si pekne stručne "zarámoval" a výborne si človek môže pripomenúť, čo je najdôležitejšie denne robiť vo svojej mysli.
Ďakujem. Marí.
#2 | pepko143 da 10.12.2009
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Dakujem, mam radost ze sa ti to paci Smile
#3 | alienka da 11.12.2009
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Hm..... pekne si to napísal....mám dosť blbé "obdobie", ale snažím sa vytláčať zo seba a nevšímať si všetky tie "zlé pocity", ktoré naše podvedomie tlačí na povrch... poznám "tajomstvo" dva roky, myslím film a knihu, vlastne od jej vydania za horúca v Sj...a snažím sa podľa neho riadiť...a zistila som, že najťažšia zmena je zmena samého seba, zmena myslenia a postoja k udalostiam, niekedy sa darí, niekedy nie, nie je to vôbec jednoduché..... zhrnul si to, a je to fakt tak...chce to dennodenne pracovať na sebe...aj keď "duša plače" treba ju stále mojkať, láskať a pripomínať, že je jedinečná a zaslúži si všetko čo len chce.....ďakujem za tvoje zhrnutie ako na to.....alena
#4 | Jana da 11.12.2009
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Petrík, nie je čo dodať - je to úžasné a ty si tiež úžasný. Pá, Jana
#5 | pepko143 da 11.12.2009
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
ooo DAKUJEM DAKUJEM DAKUJEM janka Grin
#6 | Evulienka da 29.12.2009
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Napisal si to pekne,dakujem.Je to naozaj tak...len niekedy je to take tazke.
#7 | pepko143 da 02.01.2010
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Ano ale cim viacej sa o to snazis, tym si v tom lepsia a ide to lahsie Wink
#8 | Evulienka da 13.01.2010
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Presne o tom to je.Treba sa tomu venovat stale,nestaci sem-tam,ako som to robila ja.Teraz sa mi to uz podari..citim to.:-)
#9 | lotus3 da 09.02.2011
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Perfektné zhrnutieSmile Ďalší dôvod prečo sa citim užasne, keď čítam túto stránku. Dnes je nádherný deňWink Pracujem na tom, aby som sa každý deň cítila štastne a tato stranka je úžasná pomôcka ...
#10 | jana32 da 26.06.2011
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /www/t/h/u17274/public_html/includes/bbcodes/code_bbcode_include.php on line 20
Úžasne napísané,ďakujem brawo

Prida komentr

Pre pridanie komentra muste by prihlsen.

Hodnotenia

Muste by zaregistrovan, aby ste mohli hodnoti.

Prosm prihlste, alebo sa zaregistrujte.

Perfektn! Perfektn! 100% [3 Hlasov]
Vemi dobr Vemi dobr 0% [iadne hlasy]
Dobr Dobr 0% [iadne hlasy]
Priemern Priemern 0% [iadne hlasy]
Biedny Biedny 0% [iadne hlasy]

Copyright © 2008-2014 | Design by EXWEB

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.